Tájékoztatók, információk, hírek

Beolvadás

(publikálva: 2023. április 28. )

Tisztelt Pácienseink!

2023. május 1. napján állami döntés alapján az ország több IVF Centruma egyesül.

A STERILITAS Kft., a VÁRANDÓS Kft., a Forgács Intézet Kft., a Róbert Károly Meddőségi Centrum Kft., valamint a Pannon Reprodukciós Intézet Kft. 2023. április 30. napján beolvadással megszűnik, a jogutódjuk a DUNAMENTI REK Reprodukciós Központ Kft.

A megszűnő cégek a DUNAMENTI REK új telephelyeként, de a már jól ismert szakemberekkel tovább folytatják tevékenységüket!

A betegellátás zavartalanul folytatódik, kérjük, hogy időpont egyeztetés céljából keressék az Önöknek megfelelő telephelyünket. A beolvadó telephelyeket továbbra is a megszokott telefonszámokon és e-mail címeken tudják elérni.

Köszönjük!

E-mail cím változás

(publikálva: 2023. február 3. )

Tisztelt Pácienseink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy hivatalos levelezésre, kapcsolatfelvételre CSAK a [címzett]@rkmedcentrum.hu levélkiszolgáló végű e-mail címeket használják!

Hamarosan megszűntetjük a robertmeddoseg.hu végződésű e-mail címek használatát, az azokra küldött levelek nem kerülnek majd kézbesítésére!

Kérjük figyeljenek oda a feladott levelek pontos elektronikus címzésére!

Köszönjük!

Nyomtatott leletek, dokumentumok

(publikálva: 2022. szeptember 28. )

Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy a gyorsabb és pontosabb ellátás érdekében, a korábbi és leadni kívánt leleteiket kinyomtatott formában hozzák magukkal a konzultációra. Megértésüket köszönjük!

 

Legfontosabb tudnivalók a NEAK által biztosított „Utazási utalvány”-al kapcsolatosan

(publikálva: 2022. július 1.)

  • A papíralapú „Utazási utalvány” elnevezésű nyomtatvány megszűnt 2022. június 30-án.

 

  • 2022. július 1-től a régi papíralapú „Utazási utalvány” helyett, megjelenéskor az ellátó személyzet elektronikusan rögzíti az NEAK által üzemeltett ELUKER* rendszerben a beteg kérésére az utazási költségtérítésre vonatkozó igényt!

 

  • A kifizetést kérelmezni kell a Személyre Szabott Ügyintézési Felületen elektronikusan, vagy papír alapú kérelmet kell benyújtani a kormányhivatalnál, kormányablaknál, vagy a kérelmet postán kell megküldeni!

 

  • A menetjegy, vonaljegy csatolási kötelezettség megszűnt!

 

  • Háziorvostól, beutaló orvostól nem kell nyomtatványt vagy igazolást kérni.

 

Az utazási költségtérítéssel összefüggő részletes szabályokat az Ebtv. végrehajtására kiadott 217/1997. (XII. 1.) Korm. rendelet határozza meg. Ezeket a szabályokat módosította a 2021. december 28-án kihirdetett 807/2021. (XII. 28.) Korm. rendelet.

 

Kérjük azon pácienseinket, aki szeretnének ezzel az „Utazási kedvezménnyel” élni, jelezzék a bejelentkezésükkor az asszisztens kollégáinknál, a gördülékenyebb ellátás érdekében!

* ELUKER = Elektronikus Utazási Költség Elszámolás támogató rendszer